Work at Askalon AB

Work at Askalon AB

Lediga tjänster hos Askalon AB

För närvarande har vi dessa tjänster lediga för anställning hos oss.

Sök Jobb på Askalon: 

Försäljningsingenjör

Askalon Sverige söker utesäljare inom säkerhetsventiler och tankventiler. Erfarenhet är avgörande för denna roll. Din plats kan vara någonstans i Sverige, men vi föredrar Hammarö. Maila till: Thomas.Thor@Askalon.seServiceadministratör

Till vårt kontor i Västervik söker vi nu en engagerad och självgående serviceadministratör som gillar att vara spindeln i nätet och utgöra en viktig roll i vår organisation. 

Du kommer att arbeta med allt från att vara delaktig i serviceofferter till att fakturera servicejobb och allt däremellan.

I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Åse Leijon på telefon 070 220 62 60 eller Bengt Libäck på telefon 070 594 72 77. Sista ansökningsdag är den 7 mars, och du söker tjänsten via www.testhuset.com  

Teknisk säljare: Ventiler och reservdelar till Kärnkraft

De svenska kärnkraftverken är viktiga kunder för Askalon där vi har många installerade reglerventiler, säkerhetsventiler och avstängningsventiler och gör omfattande service och ventildiagnostik på de årliga underhållsstoppen.
Vi utökar vår säljorganisation och söker en engagerad teknisk säljare för ett omväxlande jobb med en blandning av innesälj och kundbesök.
Allt från reservdelsförsäljning till projekt med kompletta ventiler, upprätta kontrollplaner och kommunikation med internationella fabriker och planera serviceåtgärder m.m.
Du ingår i ett team med erfarna tekniska säljare för en trygg och kvalitetssäker upplärning. Framtida generationsskiften bidrar till goda karriärmöjligheter.
Du skall ha erfarenhet av teknisk industriell försäljning med höga kvalitetskrav, behärska engelska och svenska mycket bra i tal och skrift.

Placering på Askalons huvudkontor och servicecenter på Hammarö utanför Karlstad alternativt i vårt kontor i Malmö.
Ansökan och frågor om tjänsten till Operations Manager Ove Björkman: ove.bjorkman@askalon.se 0703155626

Askalon application